Met de wagen


 
 

Vanaf de E40


neemt u afrit Wetteren/Zottegem en volgt u aan de rotonde richting Wetteren. Deze baan volgt u steeds rechtdoor, waarbij u twee rode lichten oversteekt. Eens over de tweede lichten, volgt u in de bocht naar links, rechts richting Smetlede/Serskamp. Vanaf hier zijn wij ook aangegeven met gele richtingaanwijzers. Volgende kruispunt rechts, en een paar honderd meters verder links.

Vanaf de E17


neemt u richting Wetteren/Beervelde en volgt u na de afrit richting Wetteren. Op de T volgt u naar links, aan de eerste lichten rechts. Vanaf hier volgt u steeds de hoofdweg richting Wetteren, eens over de Scheldebrug volgt u nog steeds rechtdoor tot aan het station. Aan het station gaat u naar links om vervolgens aan de rode lichten rechtsaf te gaan. Juist voor de bocht naar rechts, sorteert u links om af te slaan richting Smetlede/Serskamp. Vanaf hier zijn wij ook aangegeven met gele richtingaanwijzers. Volgende kruispunt rechts, en een paar honderd meters verder links.
 
 

U vindt ons halverwege de straat op de hoek van de Smetledestraat en de Driebundelstraat. Onze parking bereikt u door de Driebundelstraat in te rijden en vervolgens de Baveweg in te slaan. En vijftal meters verder gaat u naar rechts en komt u aan de achterzijde van het gebouw. Een pad aan de rechterkant van het gebouw brengt u aan de voorkant.


   Share